Redacție

Publicator

Contentation sp. z o.o

al. Piastow 22

71-064 Szczecin

Redacție:

MoreThanTravel

ul Pulawska 228/22

02-670 Warsaw

[email protected]

 • Andrei Marcu
  Andrei Marcu

  Este un fotograf independent și călător. Este pasionat de descoperirea locurilor din lume care încă nu și-au dezvăluit frumusețea, având o afecțiune deosebită pentru Asia și America de Sud. Lucrările sale combină abilitatea de fotografie profesională cu experiența personală și perspectiva dobândită în călătorii. Nu doar că documentează călătoriile sale, dar le și împărtășește, inspirând și ajutând alții să descopere magia lumii pe cont propriu.

 • Iacob Zidaru
  Iacob Zidaru

  Lucrează zi de zi într-o mare companie IT, locuind în București. Îi plac călătoriile cu trenul și excursiile cu mașina. Adoră să viziteze Italia și să încerce bucătăria locală. Visul său este să facă o excursie în Statele Unite.

 • Cătălina Șchiopu
  Cătălina Șchiopu

  Pe timp de zi este consultant independent în marketing, iar în timpul liber este o pasionată de turism. Călătoriile în țări cu o istorie și cultură bogată, precum Grecia, India sau Egiptul, reprezintă provocările ei preferate. Crede cu tărie că călătoriile educă și ne schimbă în bine, ceea ce o motivează să împărtășească experiențele și cunoștințele sale. Ca un adevărat globetrotter, este întotdeauna pregătită pentru următoarea aventură.